láthatás gyerekek ex Szorcsik H. Viktória Jóban Rosszan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt év után ment tönkre a Jóban Rosszban egykori színésznőjének kapcsolata párjával, akitől két gyermeke is született. A színésznő most azzal vádolja exét, hogy egy láthatás után nem adta vissza a kicsiket. 

"A testvéreimmel apa nélkül nőttünk fel, nem akartam ilyen sorsot a gyerekeimnek. Három hete három napra odaadtam a gyerekeket láthatásra az apjuknak, azóta nem találkoztam velük" – mondta a Blikknek a színésznő, aki a lapnak azt is elárulta, hogy párja nem örült, amikor teherbe sett.

Forrás: TV2

Viki állítja, a férfinak esze ágában sincs visszaadni a gyerekeit, így a fiatal színésznő gyermekelhelyezési pert indított. A lap a kicsik apját is megkérdezte az ügyről, aki annyit mondott: "Nem vettem el a kicsiket Vikitől. A helyzet az, hogy ti­­ze­­di­ke körül a volt élet­tár­sam a gyerekeinket a nővérénél hagyta, majd eltűnt. Jó néhány üzene­tet küldtem neki, hogy jöjjön meglátogatni a kicsiket, de még erre sem hajlandó".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.