Csomor Csilla bombaformában van - Közel 10 kilót fogyott

Fotó: Aigner Iván -
bombaforma fogyás életmódváltás Barátok közt Csomor Csilla fogyókúra RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori színésznője életmódváltásba kezdett és már nyolc kilótól sikerült megszabadulnia. Emellett szakmailag is révbe ért.

Csomor Csillának, miután távozott az RTL Klub sorozatából és a színházból, ahol dogozott, újra kellett építenie az életét. A színésznő végre önmagára is tudott időt fordítani és kemény diétába kezdett – írja a hot!.

Fotó: Aigner Iván

„Éreztem, hogy több van bennem, a tükröm is jelzett, így belevágtam a fogyókúrába, amelynek eredménye mínusz nyolc kiló, de a végcél tíz kiló leadása! Drasztikusan változtattam az életmódomon, szakember segítségével meghatározott étrenden élek" – mesélte Csilla, aki szakmailag is révbe ért, önálló estjével járja az országot, egy kulturális központ házasszonya és hamarosan nagy dobásra készül, hiszen saját ötlete alapján, egy golfsportot népszerűsítő műsor tervét próbálja megvalósítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.