Carameléknél tervben van még egy baba

Forrás: Facebook/Molnár Ferenc Caramel Zenész/együttes -
Caramel családalapítás gyerekek család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan elkészül Caramelék új lakása, amit már nagyon várnak, mert hármasban nehezen férnek el a régiben. Caramel a Story magazinnak mesélt terveiről.

"Nem titkolom, szeretnék egyszer egy önálló, kertes családi házat, ahol a gyerekeim kedvükre szaladgálhatnak. Ha Szofinak megszületik a testvére, innen biztosan továbbállunk" - mondta az énekes. Hoppá, ezek szerint terveznek egy testvért az ennivalóan cuki kislánynak.

Forrás: Facebook/Molnár Ferenc Caramel Zenész/együttes

"Egész életemben az apaságra vágytam, szeretném jól csinálni" - mondta az énekes, aki a napokban tette meg a nagy bejelentést: visszavonul.

Az énekes és felesége, Szilvi többször beszéltek már arról, hogy jó lenne Szofinak egy húgica vagy egy kisöcsi, de még úgy érzik, nincs itt az ideje. "Szerencsére Szilvi roppant fiatal, bőven van időnk összehozni a következő kis Molnárt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.