Lassan, de biztosan mindenki szívébe beszivárog a karácsonyi hangulat, ideje hát, hogy átgondold, az idei évben milyen típusú dekorációval öltözteted majd ünnepi díszbe otthonod. Az alábbiakban ebben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, összegyűjtöttük azokat az alapdekorokat, amikre egy valamirevaló karácsonyi díszítéshez szükséged lehet.

Karácsonyfa

Ugye ezt nem kell túlmagyaráznunk? A karácsonyfa az ünnep lelke, amely segítségével könnyen és gyorsan teremthetsz karácsonyi hangulatot otthon.

Forrás: Thinkstock

Girland

A girland a karácsony jolly jokere. Ezerféle módon használhatod, bárhová illik: lógathatod függőlegesen, akaszthatod az ablakra, kilincsre, de akár a fenyőfára is. 

Forrás: Thinkstock

Csillogó jégcsapok

Ha esetleg el is maradna idén a fehér karácsony, néhány jégcsapos égővel téli birodalmat varázsolhatsz a szobába.

Forrás: Thinkstock

Ragyogó díszek

...minden mennyiségben! Egy karácsonyfa sem lehet teljes gyönyörű színekben pompázó díszek nélkül.

Forrás: Thinkstock

Piros és zöld 

A karácsony örök klasszikus színkombinációja, ami sosem megy ki a divatból, a piros és zöld. Használd bátran a dekorációhoz vagy akár az ajándékok becsomagolásához.

Forrás: Thinkstock

Csodaszép gyertyák

Az éjszakák egyre hidegebbek és zordabbak, de egy-két jól elhelyezett gyertyával melegséget és barátságos hangulatot teremthetsz a házban.

Forrás: Thinkstock

Koszorú

Koszorú az ajtón, adventi koszorú az asztalon - alapdarab, de nélkülözhetetlen. Készítheted saját kezűleg, de nagyon ötletes és különleges darabokat találhatsz a virágárusok polcain is.

Forrás: Thinkstock