Muri Enikő párjával együtt lelkesen készül a jövő augusztusi esküvőre. A gyönyörű hangú énekesnő a legapróbb részletekre is odafigyel, ezért egy különleges eljárást is igénybe vett, hogy tökéletes legyen a külseje a nagy napon.

Muri Enikő a helyszín, a ruha és a sminkes kiválasztása mellett egy lézeres szőrtelenítő kezelést is elvégeztetett, hogy a nagy napon már tényleg csak az ünnepléssel kelljen törődnie.

Muri Enikő és dr. Kriston RenátaForrás: redlemon

„Az esküvőmön egy egyszerű, letisztult ruhát szeretnék viselni. Remélem meleg lesz, így az általam elképzelt kiengedett loknis haj nem biztos, hogy a legjobb megoldás, mielőtt kiválasztom a végleges frizurát, biztos, hogy több lehetőséget is végig fogok próbálni. Az esküvő előtti arcápolást, arcmasszázst és a csodás smink elkészítését a kedvenc sminkesem végzi majd el, akiben tökéletesen megbízom" – mesélt esküvői terveiről az énekesnő, aki máris hozzálátott az előkészületekhez, hogy a nagy napon minden a legnagyobb rendben legyen.

Muri Enikő és dr. Kriston Renáta kezelés közbenForrás: redlemon

„A bőröm világos és nagyon érzékeny, ezért alaposan megválogatom, hogy mit kenek magamra és mindig minőségi kozmetikumokat használok. Hetente egyszer arcradírozok, emellett pedig hidratáló szérumokkal ápolom a bőröm. A szépségápolás egy nő életében rengeteg időt vesz igénybe, ezért próbáltam megkönnyíteni a dolgom és ellátogattam egy végleges hónalj szőrtelenítésre. Az elején egy kicsit izgultam, mert nagyon érzékeny vagyok és rosszul bírom a fájdalmat - tetoválást is ezért nem készítettem soha. Olyan érzés volt, mintha ezernyi kis forró tűvel szúrnának meg egyszerre, de csak egyetlen röpke pillanatig tartott az egész, és megérte, mert az eddig szőrtelenítéssel töltött időt ezután kellemesebb feladatokra fordíthatom" – mesélt tapasztalatairól az énekesnő.