8 éves lett Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán kislánya - Így ünnepelt a sztárcsalád

Forrás: Facebook/ Szinetár Dóra -
Bereczki Zoltán Szinetár Dóra szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán, akit legutóbb akkora megtiszteltetés ért, hogy Törőcsik Marival szelfizhetett, a kislánya születésnapi zsúrjáról is megosztott egy cuki képet.

Nemrég Szinetár Dóra nyilatkozott Bereczki Zoltánnal való házasságáról és a kapcsolatukról. A művésznő akkor elmondta: ők ketten egy életre összetartoznak. "13 év után beláttuk, kevés az akarás, nekünk nem ebben a viszonyrendszerben kell együtt lennünk. Elengedtük egymás kezét, de az nem véletlen, hogy a mai napig jóban vagyunk, békében, szeretetben neveljük a gyerekünket. Mi egy életre összetartozunk, barátok, kollégák vagyunk, de már nem mint házaspár, mert úgy nem működtünk jól" - mondta Dóra.

Forrás: Facebook/ Szinetár Dóra

Úgy tűnik, most, Zorka nyolcadik születésnapján is összejött a család. Bereczki egy bájos fotót tett közzé nyilvános Facebook-oldalán a buliról:

Ma pedig elindult az ünnepi sorozat! A mindjárt-nyolc-éves megtartotta szülinapi zsúrját! Volt minden, ami kell, de azt...

Szerző: Bereczki Zoltán Official Fanclub, 2015. december 4.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.