A gyermekjóléti szolgálat szerint amennyiben a színész felesége, Edina nem hagy fel a magát és születendő gyermekét is pusztító életmódjával, egy másik szülőnél helyezhetik el a babát.

Mint Damu Roland korábban bevallotta, várandós felesége, Edina súlyos alkoholproblémákkal küzd, és sokszor előfordult, hogy "mámoros állapotban tört-zúzott maga körül." A színész őszinte vallomását itt olvashatod el.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A Story magazin megkereste a Budapesti Fővárosi Kormányhivatal illetékesét, vajon ilyen helyzetben mire számíthat a gyermekjóléti szolgálat részéről a színész felesége, Edina.

Ebben a helyzetben a másik szülőnél vagy egy harmadik személynél helyezik el a gyermeket ideiglenesen.Ha a szülő harminc nap alatt sem rendezi a körülményeit, és nincs olyan, akinél el lehetne helyezni a gyermeket, akkor a gyámhivatal veszi nevelésbe" - mondta el a lapnak az illetékes. Ha nevelésbe veszik a gyereket, akkor megállapíthatnak gondozási díjat, amit a szülők fizetnek. Ám a büntetés szóba sem jöhet. Ez ugyanis egy betegség - válaszolta a magazin megkeresésére Kuslits Gábor, a Fővárosi Gyermekvédelmi Szakszolgálat igazgatója.

Tiltólistás dolgok a terhesség alatt
Szauna, alkohol és a többiek - a Life.hu itt gyűjtötte össze, miket mellőz a várandósságod alatt.