Amanda Crowe Free kislánya, Azalee két évvel ezelőtt halt meg rákbetegségben. A menyasszony fotósa azonban elintézte, hogy Azalee is rákerüljön Amanda esküvői fényképeire.

Bár izgatottan várta esküvőjét Amanda Crowe Free, örömét egyetlen tény árnyékolta be: hogy kislánya, a két évvel ezelőtt elhunyt Azalee nem lehet ott a nagy napon. A kislány ugyanis 6 éves korában, 2013 novemberében meghalt rákbetegségben.

Forrás: Ashley Frantz

Amanda esküvői fotósa és egyben barátnője azonban egy kis technikai segítséggel megoldotta, hogy Amanda életének egyik legfontosabb személye is szerepeljen a képeken. 

Életem második legnehezebb feladata volt elmondani a fiamnak, hogy a nővére már nem jön haza- mondta el a The Huffington Postnak Amanda, akinek meggyőződése szerint kislánya hozta össze jelenlegi férjével.

2015 legszebb esküvői pillanatai
Minden ember számára az egyik legkülönlegesebb és legnagyobb mérföldkövet jelenti a pillanat, amikor szerettei előtt örök hűséget esküszik élete párjának – éppen ezért nem mindegy, hogyan kerül megörökítésre ez a mindenki számára emlékezetes momentum. Kattints ide!