Családi tragédia: az 51 éves Marshelle Newby túladagolta unokája gyógyszereit, majd magát is megölte. Búcsúleveleiből kiderült: nem bírta már tovább a súlyosan fogyatékos Emily mellett.

Október közepén találtak rá Marshelle Newby és 16 éves unokája, Emily Kaminski holttestére az 51 éves asszony San Diego melleti, La Mesa-i otthonában - adta hírül nemrég az ABC 10 News

Forrás: Facebook/Marshelle Newby

A körülményekről és az okokról egyelőre keveset tudni, annyi azonban kiderült: Emily halmozottan fogyatékos volt, súlyos pszichés problémákkal küzdött, és az egyik búcsúlevélből kiderült, a lány halála előtt nem sokkal újabb idegösszeroppanást kapott.

Newby, aki a környélbeliek szerint saját gyermekeként szerette és nevelte a lányt, a levélben bevallotta, már nem bírja tovább unokája mellett, ezért tette, amit tett. Az asszony a nyomok alapján mindent eltervezett, vagyonát fiára hagyta, szabadságot kért Emily-re hivatkozva, akit kivett az iskolából. Emily édesanyja a hírek szerint 12 éve nem látta lányát, akinek gyámjának Newby-t nevezték meg.