Cseke Katinka húsz kilótól szeretne megszabadulni

betegség színésznő Cseke Katinka fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő kemény diétába, és életmódváltásba kezdett, hogy végre elérje a számára legtökéletesebb súlyt. 

Cseke Katinka keményen harcol a kilókkal. Nyár végén a mérleg még száz kilót mutatott, a cél azonban harminc kiló leadása lenne számára. Tíz kilótól már megszabadult, viszont nehezen megy a fogyás, mert pajzsmirigy-alulműködése van.

Szerinted Katinka tényleg adjon le 20 kilót?

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!
Hová fogy még Szabó Zsófi?http://www.life.hu/ez-zsir/20160120-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-nagyon-vekony-lett.htmlAz RTL Klub műsorvezetője nádszálvékony lett - kétség kívül jól áll neki a kamera. Ez Zsír!--Szülés után máris bombaformában van Milla Jovovichhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160120-milla-jovovich-szineszno-es-modell-szules-utan-9-honappal-bombaformaban-van.html9 hónapja adott életet második gyermekének a 40 éves színésznő, a legfrissebb róla készült képek alapján pedig máris újra visszanyerte versenysúlyát. Ez Zsír!--Több mint 30 kilót hízott 4 hónap alatt Kris Jennerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160119-kris-jenner-valosagshow-sztar-bikinis-fotoja-kiszivargott-36-kilot-hizott.htmlA K mint Kardashian sztárja a hírek szerint lányai segítségét kérte, hogyan adja le pluszkilóit. Ez Zsír!--Zabpehely másként: három fűszer, amivel nagyon feldobhatod http://www.life.hu/ez-zsir/20160118-zabpehely-maskent-3-fuszer-amivel-nagyon-feldobhatod.htmlKevés finomabb, gyorsabb és táplálóbb reggeli van a zabkásánál, ami pedig különösen jó benne, az az, hogy abszolút szabadon variálható, mivel ízesíted. Vannak klasszikus, mindenki által kedvelt fűszerek, amikkel nagyjából minden zabkása működik, de sosem késő új recepteket megtanulni: íme, három fűszer, ami garantáltan még finomabbá teszi a tökéletes reggelit! Ez Zsír!--Akik 2016-ban sem állnak le a diétával: tanulj a sztároktól egészségesen étkezni!http://www.life.hu/ez-zsir/20160115-khloe-kardashian-gisele-bundchen-gwyneth-paltrow-edzese-es-etkezese-2016-ban.htmlA január a fogadalmak hónapja: nemrég mutattunk néhány trükköt, hogyan térj át az egészséges életmódra, és elárultuk, melyek lesznek azok az ételtrendek, amiket idén érdemes lesz kipróbálnod. Ha még mindig nehezen szánod rá magad a változásra, tanulj a legelhivatottabb sztároktól: lássuk, 2016-ban hogyan tartja magát karban Gisele Bündchen, Khloe Kardashian és Gwyneth Paltrow! Ez Zsír!--Bombatesttel szaunázik Magyarország legszebbje, Nagy Nikolettahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160117-nagy-nikoletta-tokeletes-alakjatol-leesik-az-allad-bombaformaban-a-szepsegkiralyno.htmlA gyönyörű modell úgy döntött, hogy a hétvégét lazítással tölti, és egy wellness szállodában piheni ki az elmúlt hetek kemény munkáját. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.