A négygyermekes anyuka, June McCamey az elmúlt időkben már teljesen rászorult leszbikus élettársára. Mindenben az ő segítségét kellett kérnie, a legalapvetőbb teendőket sem tudta ellátni, hiszen lábra is alig tudott állni.

Mivel már túlságosan nagy tehernek érezte magát, June bevállalta a gyomorszűkítő műtétet. Ezzel eddig 90 kilótól sikerült megszabadulnia. „A párom már szinte gyerekként ápolt engem. Nagyon hálás vagyok neki, de szeretném, ha nem kellene mástól függenem” - nyilatkozta June, aki alól végleg kicsúszott a talaj, amikor egyik fia meghalt. 

Forrás: Northfoto

A 44 éves nő általában naponta kétszer evett gyorskaját. A taco, a nachos és a burrito szinte minden nap az étrendjén volt, utóbbi extra adag marhával és extra adag sajttal érkezett. Habár June állandó fájdalommal és légzési nehézségekkel élt együtt az utóbbi hónapokban, végül élettársa miatt döntött úgy, hogy változtatni akar az életén. Első lépésként vállalta a gyomorszűkítő beavatkozást, ennek következményeként már 90 kiló le is ment róla. June jelenleg is jár terápiára, ahol az őt ért traumákat igyekszik feldoglozni, amik a súlyos elhízáshoz vezettek.

Forrás: Northfoto