Miley Cyrus terhes? Félreérthető fotót posztolt az énekesnő

Miley Cyrus fotó terhesség Liam Hemsworth párkapcsolat énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár héttel ezelőtt röppent fel, hogy a sztár és egykori vőlegénye, Liam Hemsworth újra egy párt alkotnak. A legújabb hírek alapján pedig Miley kisbabát vár, azonban szerintünk erre igencsak kevés az esély. 

Miley a hivatalos Instagram oldalán tett közzé egy képet, melyen igencsak nagy hassal látható. A kommentelők persze azonnal találgatásokba kezdtek, és több külföldi hírportál szerint is az énekesnő gyermeket vár - írja a Lifestyle.

Forrás: Instagram/mileycyrus

Egy nevét elhallgató közös barátjuk szerint azért volt ilyen sietős az újbóli eljegyzés, mert a pár túl akar esni az esküvőn a baba érkezése előtt. Szerintünk inkább csak egy viccről van szó, hiszen az énekesnő sosem titkolta, hogy rendszeresen fogyaszt különböző drogokat, és a képen is úgy tűnik, mintha marihuánát fogyasztana.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.