A kismama még 8 hónaposan is 70 kilós súlyokat emel

Forrás: Instagram/Emily Breeze Ross -
terhesség testmozgás súlyemelés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész életében mozgott a 31 éves Emily Breeze Ross, így nem csoda, ha terhessége alatt sem akart leállni a testmozgással. 

A legtöbb ember számára még néhány kiló megemelése is nehézséget okoz, várandósan pedig a legtöbb kismama inkább pihenni szeret. Emily Breeze Ross viszont még 8 hónapos terhesen is elképesztő súlyokat emel.

Forrás: Instagram/Emily Breeze Ross

A kismama nemcsak kedvtelésből teszi ezt, hiszen ő személyi edzőként dolgozik, de ennek ellenére is hihetetlen az ereje. 34 hetes terhesen képes volt több mint 70 kilós súlyokat emelni, és ezt 55-ször megismételni. Soknak tűnik, de semmi ahhoz képest, amire várandóssága előtt képes volt. Akkor csaknem 150 kilót is fel tudott emelni. A kalóriabevitelre is odafigyel, és reméli, hogy a szülés után mihamarabb visszanyeri terhesség előtti alakját.

Forrás: Instagram/Emily Breeze Ross

Azok, akik nem ismerik őt, természetesen őrültnek nevezik, de ő nem foglalkozik a tudatlan emberek véleményével. “Az emberek azt hiszik, hogy mindent megteszek, amivel árthatok a babámnak. Nem fogom hagyni, hogy a tájékozatlan emberek megakadályozzanak abban, hogy az orvosom által jóváhagyott edzéstervemet a terhesség alatt is csináljam” - nyilatkozta a nő.

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, de akkor sem készít el akármit:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.