Arnold Schwarzenegger edzőterem apa Joseph Baena
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon ritkán mutatkozik együtt a színész az egykori házvezetőnőjüktől született gyermekével, de most testhezálló apa-fia programot szerveztek.

Joseph Baena nem is kaphatott volna nagyobb és hozzáértőbb segítséget mástól, mint apjától, Arnold Schwarzeneggertől. A fiúk edzőteremben jártak együtt, és ennek az igen ritka pillanatnak mi is tanúi lehetünk. Azt már korábban is megállapítottuk, hogy Joseph sűrűn látogathatja a termet, de most először láthatjuk, hogy apjával közösen izzadnak a súlyok alatt.

Forrás: NORTHFOTO

Botrányos viszonyok - Csalfa sztárapukák balkézről született gyermekei

Zabigyerek, fattyú vagy szebb kifejezéssel élve szerelemgyerek - néhány száz évvel ezelőtt még igencsak megbotránkoztatónak számított, ha valakinek házasságon kívül született gyermeke. Manapság már szerencsére sokkal elnézőbb a közvélemény, legalábbis, ha nem sztárokról van szó. Egy-egy házasságtörő híresség balkézről született csemetéje még ma is fel tudja zavarni az állóvizet - összegyűjtöttük hát az utóbbi évek leghíresebb és legbotrányosabb lebukásait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.