Sarka Kata: "Nem szeretnék magamról hamis képet mutatni!"

Sarka Kata fotó műsorvezető Hajdú Péter edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető a hétvégén Mórahalmon vendégeskedett egy különleges Guinness-rekord kísérlet miatt. Itt beszélt arról, hogy számára fontos az önkritika és nem szeretné, ha a fotóit bárki is retusálná. 

Kata már jó ideje nem modellkedésből él. Manapság sikeres online marketing vállalkozást igazgat, szépségversenyt szervez, emellett televíziós műsort vezet. Persze az edzések sem maradhatnak ki a sztáranyuka hétköznapjaiból, mely fontos szerepet játszik az életében - írja a Délmagyar.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Mivel a gyerekek születése előtt modellként dolgoztam, nem szerettem volna magamat elhagyni az ő érkezésük után sem. Nincs különleges titkom, nincs szigorú diétám, de azért az életmódomra oda kell figyelnem.

Este hat után már nem eszem szénhidrátot és reggel sem kakaós csigával kezdem a napot. És persze a megfelelő mozgásmennyiséget is nagyon fontosnak tartom.

Azért egész évben nincs olyan formában az ember, hogy bátran levetkőzzön egy bikini fotózásra. (...) Nem akartam, hogy agyon retusálják a fotókat, nem szeretnék magamról hamis képet mutatni" - nyilatkozta a műsorvezető.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.