Manapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. 

Demi Lovato és Kris Jenner

Kris Jenner az egyik cannes-i partira választotta ezt az aranyszínű ruhát, amit két nappal később Kaliforniában viselt Demi Lovato is.

Demi Lovato, Kris JennerForrás: AFP

Huma Abedin és Jessica Chastain

Huma Abedin a Met-gálán jelent meg ebben a csodás ruhában, míg Jessica Chastain A Vadász és a Jégkirálynő premierjén tündökölt ugyanabban.

Huma Abedin, Jessica ChastainForrás: AFP

Adriana Lima és Allison Williams

Adriana Lima a Met-gálán jelent meg ebben az elbűvölő Giambattista Valli kreációban, amit a színésznő Allison Williams egy jótékonysági gálán viselt.

Adriana Lima, Allison WilliamsForrás: AFP

Daniela Di Giacomo és Dascha Polanco

Az újságíró Daniela Di Giacomo és a színésznő Dascha Polanco a spanyol People magazin gáláján jelentek meg ugyanabban a ruhában. Érdekes, hogy míg a nagyobb mellű Dascha jól kirakta, a kisebb keblű Daniela diszkréten eltakarta cickóit. 

Daniela Di Giacomo, Dascha PolancoForrás: AFP

Kris Jenner és Rebecca Romijn

Kris Jenner az elmúlt hetekben másodszor is divatbakiba gabalyodott. Ezúttal Rebecca Romijn színésznővel öltözött össze. 

Kris Jenner, Rebecca RomijnForrás: AFP