fesztivál magassarkú ruha készülünk2016 tiltólista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igaz, hogy a fesztiválok a divat szempontjából a szabadságot, a határtalanságot, a szabályok elhagyását jelentik, mégis van néhány tiltólistás dolog, amire nagyon is érdemes odafigyelni. Nézzük, melyek ezek!

Magas sarkú

Nem is akarjuk ezt igazán túlmagyarázni: a magas sarkú nem fesztiválra való. Egy belvárosi bulihoz jó választás, de fesztiválra semmiképp. Hidd el, annyira kényelmetlen lesz, egyrészt a terep miatt, másrészt azért, mert nem fogsz abban 10 órát végigugrálni, hogy végül nem fogod jól érezni magad. Magas sarkú helyett válaszd a nyár legnagyobb slágerét, a sneakert.

Felejtsd el! Forrás: Dreamstime

A legdrágább cuccod

Sokan szeretnek villogni a bulikon a legmenőbb cuccaikban, de ez teljesen felesleges, sőt veszélyes is, hiszen a legkedvesebb, legdrágább darabodat elhagyni egy fesztiválon: szörnyű érzés. A tervezői darabok tehát ezúttal maradjanak otthon, ékszerekből is válaszd inkább a bizsukat.

A drága, különleges darabok átmenetileg maradjanak otthon! Forrás: Dreamstime

Fehér ruha

Habár a fehér a nyár egyik legvadítóbb színe, mégis azt kell mondanunk, hogy egy fesztiválon, ahol por van és kosz, nem ideális választás. Az elején még lehet, hogy gyönyörűen mutat majd, de miután kétszer leültél a földre, és végigtáncoltál három koncertet, már egyáltalán nem fog olyan szépen kinézni, mint ahogy elképzeled magadon.

A fesztiválangyalból pillanatok alatt koszos-poros ördögfióka lesz, ha fehérben mész! Forrás: Dreamstime

Clutch

A clutch szintén azért nem jó választás, mert iszonyatosan kényelmetlen lesz egész este cipelni, vagy a hónod alá vetni. Egy kezedet teljesen lefoglalja, ráadásul elhagyni is sokkal könnyebb. Vigyél inkább helyette egy hátizsákot, ami most egyébként is nagyon trendi.

A clutch külön hátránya, hogy a nagy forgatagban folyamatosan figyelni kell rá! Forrás: Dreamstime

Miniszoknya

Kétségtelenül csinos és szexi ruhadarab, de a short is az, így érdemes inkább arra voksolni. Talán te sem arra akarsz figyelni egész nap, hogy le tudsz-e ülni úgy, hogy nincs kint a bugyid, és húzogatni, igazgatni sem akarod egész este. Kövesd az alapszabályt: a kényelem a legfontosabb, abban fogod igazán jól érezni magad.

Higiéniás szempontból is sokkal jobb választás a sort a mininél! Forrás: Dreamstime

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.