Elképesztő: 157 kilótól szabadult meg a nő, miután esküvőjén kórházba került

Forrás: vsginny.tumblr.com -
súly esküvő fogyás Ausztrália
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 270 kilót nyomott az ausztrál Virginia Weiss, amikor hozzáment vőlegényéhez. Az esküvő azonban nem volt felhőtlen, ugyanis a menyasszony elájult és kórházba kellett szállítani. Ezután döntött úgy, hogy változtatnia kell.

Egyáltalán nem gondolt fogyókúrára a 37 éves Virginia Weiss, pedig 272 kilót nyomott. Az esküvője előtt sem diétázott, hiszen vőlegénye így is szerette őt. Az ő legnagyobb napja azonban nem volt olyan boldog, amilyennek elképzelte. Esküvőjéről kórházba szállították.

Forrás: vsginny.tumblr.com

"Minden menyasszony tökéletes esküvőt akar. Az enyém is nagyon szép volt, egészen addig, amíg kórházban nem találtam magam. Ahogy a férjem rám nézett, az szívszorító volt" - mondta Virginia Weiss, aki ekkor eldöntötte, muszáj változtatnia az életmódján és fogyókúrába kezdett.

Forrás: vsginny.tumblr.com

Csaknem 300 kiló volt, amikor a diétázás mellett döntött,

és a gyorskaják helyett egészséges ételeket kezdett fogyasztani. Így sikerült 50 kilót leadni, majd a gyomorszűkítő műtétje után csak úgy olvadt le róla a felesleg. Két év alatt összesen 157 kilótól sikerült megszabadulnia, de még nem elégedett. Hetente minimum 5 alkalommal edz, hogy elérje álomalakját - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.