Jennifer Aniston: "Nincs szükségem gyerekre, hogy teljes legyen az életem"

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt -
színésznő család Jennifer Aniston gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Időről időre felröppen a hír, hogy Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux kisbabát várnak, ám a kis jövevény egyelőre még várat magára. Már az örökbefogadásról is szóltak a hírek, de azok sem igazolódtak be. Jennifer elébe menve a további találgatásoknak, nyílt levélben reagált a róla szóló pletykákra.

Ahogy a Life.hu is megírta, az egyik legnépszerűbb külföldi magazin szerint a színésznő és kedvese, Justin Theroux első gyermeküket várják, ezért is láthattuk Jen kerekedő pocakját bikiniben. A lapnak a pár ismerőse is nyilatkozott, aki elmondta, Jen és Justin úsznak a boldogságban. Most azonban úgy fest, nem érkezik új családtag a sztárcsaládba. Mint kiderült a színésznő csak

kiélvezte a bahamai vakációját és jól bevacsorázott.

Nemrég Jennifer is megszólalt a gyerekkérdéssel kapcsolatban egy nyílt levélben." Nem kell anyának lennem ahhoz, hogy teljes legyen az életem. Justin és én tökéletesen megvagyunk egy gyerekkel, vagy épp anélkül is" - vallotta be őszintén, majd azt is hozzátette, hogy az esküvőn tett ígéretük minden szempontból megállja a helyét. "Kettesben is boldogan élünk, amíg meg nem halunk."

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.