25 év házasság után sokkolta feleségét: titokban profi rúdtáncos

rúdtánc házasság titok tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspár együtt töltötte életük több, mint a felét, de az asszonynak halvány fogalma sem volt arról, hogy 52 éves férje óriási titkot rejteget előle. Ám egy nap kiderült: a férfi profi rúdtáncos. Megdöbbentő történet következik!

Az 52 éves Andrew Knox kisebb szívrohamot hozott feleségére, Carole-ra, amikor az 25 év házasság után felfedezte férje rejtegetett titkát. Az asszony az otthonukban pakolgatott, amikor megtalálta kedvese rúdtáncos lemezeit, és

a szuperszexi forrónadráját.

Ekkor Andrew bevallotta, hogy 3 éve rúdtáncol, de ettől Carole annyira megrémült, hogy már a válást fontolatta.

"Dühös voltam, amikor kiderült a férjem hobbija. Érthető is, hiszen mindig csak a sztiptíztáncosokkal összefüggésben hallottam a rúdtáncról. Azt sem tudtam elképzelni, hogy miért csinálja. Millió gondolat átfutott az agyamon, és persze az is, hogy mi van akkor, ha meleg" - mesélte az asszony.

Persze előbb-utóbb az indulatok csitultak, így Andrewnak sikerült elmagyaráznia kedvesének, hogy ő mindössze csak sportolni akart, ezért először gyúrni kezdett, majd pilatesre járt, végül pedig a zumbán kötött ki, de azt is túl monotonnak találta, így oktatója a rúdtáncot ajánlotta neki.

Az ötlet bevált, ráadásul feleségét is a csodás előadása győzte meg.

"Ő erős, tehetséges, és elég szexinek találom, amit csinál" - lelkendezett az asszony, de nem csak ő, hanem közös fiuk is támogatja Andrewt - számolt be a Daily Mail. Ha kíváncsiak vagytok a többi képre, akkor itt megnézhetitek őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.