Nyilvános szoptatás miatt aláztak meg az Alleéban egy anyukát

Forrás: Tara Ruby -
szoptatás nyilvános szoptatás szoptatás a McDonald's-ban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas port kavart egy évvel ezelőtt, amikor egy anya engedélyt kért a Nyugati téri McDonald's étteremben, hogy megszoptathassa gyerekét, de a biztonsági őr kitessékelte onnan, állítólag főnöke utasítására. Néhány napra rá szoptató anyukák szerveznek flashmobot a gyorsétteremhez, a téma megosztotta az embereket. Hasonló dolog történt most is, ezúttal az Alleé bevásárlóközpontban. Az édesanya a Facebookon tette közzé a vele történteket. 

„Furán érzem magam. Ma felszólítottak az Alleéban, hogy legyek szíves használni a baba-mama helyiséget, ami szerintem ugyan nem alkalmas szoptatásra, de mindegy. Odaállt fölém a biztonsági bácsi, és úgy mondta. Kérdeztem, hogy tudja-e, hogy néz ki az a szoba. Azt mondta, akkor szól a takarítóknak. Jah, ha csak annyi lenne... Megsemmisülten távoztunk. Még soha nem szóltak be nyilvános szopi miatt. Egyébként tök diszkrétek voltunk. Gondoltam a 35 fokban bemenekülünk egy kicsit hűsölni, míg apát várjuk. Hát a jövőben ennek is lőttek" - írta T. Judit a közösségi oldalra. A bejegyzés máris onálló életet él a Facebookon, és természetesen most sincs egyetértés a nyilvános szoptatás kérdésében.

Forrás: Tara Ruby

Íme, 5 tipp a nyilvános szoptatáshoz

Sajnos manapság még mindig tabunak számít a nyilvános szoptatás, sokan ugyanis megbotránkoztatónak és visszataszítónak tartják. Íme, 5 egyszerű, de nagyszerű tipp, ami segít, hogy ne kerülj a felháborodott tekintetek keresztüzébe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.