Túl vagyunk a 2016-os év felén, így ideje felmérni, hogy milyen botrányos megoldásokat láttunk mostanáig a hollywoodi sztároktól. Következzenek az idei év eddigi legnagyobb vörös szőnyeges villantásai. 

Madonna csipkefeneke

Úgy látszik, a mellbimbók ideje lejárt, az új mell a fenék. Ezt az új trendet képviselte Madonna is, aki a Met-gálán villantott egy durvát: a fenekén kívül azért egy kis bimbitapaszt is mutatott a közönségnek.

Forrás: AFP

 

Az új trendet egyébként Nicky Hilton és Myleene Klass indították útjára, akik Madonnához hasonló merészséggel tették ki gömbölyű vagy kevésbé gömbölyű hátsójukat. A képeket róluk itt megnézheted.

Amikor mindenki Bella Hadidról beszélt

A cannes-i filmfesztivál nyitónapján és az amfAR-gálán is láthattunk csodás és botrányos ruhákat, de a legnagyobb visszhangot Bella Hadid skarlátvörös estélyi ruhája keltette. Nem is csoda, Gigi Hadid húga ugyanis a kelleténél jobban kitárulkozott.

Forrás: AFP, Northfoto

 

Punciból tavaly sem volt hiány

A színésznő Zaina Dridi maga sem gondolhatta, hogy ebből a merész szabásból nem lesznek problémák. Hát lettek. Az olasz származású színésznő nevét egy csapásra megismerte az egész világ. 

Forrás: AFP

Egyik kedvenc modellünk, Chrissy Teigen sem maradt ki a villantók sorából. A mindig stílusos Chrissy-től egyébként váratlan volt ez az óriási divatbaki, de még a legjobbakkal is előfordulhat egyszer. 

Forrás: Northfoto