Még hogy a női a gyengébbik nem! Féktelen harag, megcsalás és brutális gyilkosság - az alábbi asszonyok senkinek nem kegyelmeztek.

A nő, aki megölte a férjét, és vacsorát főzött belőle a gyerekeinek

Katherina Kinght volt az első nő Ausztráliában, akit életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek. A foglalkozására nézve egykor vágóhídi dolgozó Knight a brutális gyilkosság előtt sem volt szent életű: egyik exférjének a fogsorát törte be, egy másik volt férjének pedig a 8 hetes kiskutyáját fojtotta meg a férfi szeme előtt. Utolsó férjével, John Charles Thomas Price-szal is viharos volt a kapcsolata, ezért a férfi úgy döntött, inkább véget vet hatéves kapcsolatuknak, és minden vagyonát a korábbi házasságából született gyerekeire írat, az asszony teljes mellőzésével. Knight ezt nem hagyhatta annyiban.

Katherine KnightForrás: murderpedia.org

Az asszony egy szeretkezés után különös kegyetlenséggel, 37-szer szúrta meg 44 éves férjét, majd megnyúzta, és feldarabolta a testét. A férfi levágott fejét zöldségfélékkel együtt fazékba tette, és levest főzött belőle, a hátsójából lemetszett szeletekből pedig steaket sütött. A meggyilkolt férjből készített vacsorát a férfi gyerekeinek akarta felszolgálni, de szerencsére a rendőrség még az előtt elfogta Katherine-t, hogy a gyerekek hazaértek volna.

A nő, aki leharapta férje péniszét

Az ominózus estén a 36 éves Katya Kharitovonova és 40 éves férje, Mikhail egy baráti vacsorát terveztek közös barátjukkal, a 33 éves Liza Dmitriyevával. A vacsorát meg is ejtették, evés után pedig letelepedtek, hogy közösen megnézzenek egy filmet. Katya a film közben hamarosan elszenderült, férje és Liza pedig kapva kapott az alkalmon, hogy közelebbről is megismerjék kicsit egymást.

Mikhail, a megcsonkított férj és Katya KharitovonovaForrás: Web of Entertainment

A feleség kis idő múlva arra ébredt, hogy férje és barátnője hevesen szeretkeznek egymással. Az érthetően feldühödött asszony a kanapé mellett lévő állólámpával fejbe vágta a barátnőjét, a férjére pedig rávetette magát, és szó szerint leharapta a péniszét. A tomboló feleség hamar belátta, milyen komoly sérülést okozott, úgyhogy pár perc múlva hívta is a mentőket. A megcsalt feleséget végül 2 év börtönre ítélték.

A nő, aki megcsalta a férjét, miután a férfi neki adta az egyik veséjét

Dr. Richard Batista New York-i sebész és Dawnell Batista 1990-ben házasodott össze. Az asszony a házasságuk alatt két sikertelen vesetranszplantáción is átesett, mikor 2001-ben kiderült, hogy a férje is alkalmas donornak. A 49 éves férj habozás nélkül felajánlotta szeretett feleségének a veséjét, ezzel pedig megmentette a nő életét. Az asszony az új veséjével új életbe kezdett: hálája jeléül nem sokkal a műtét után csalni kezdte a férjét a gyógytornászával. A viszonyra fény derült, az elkeseredett férj beadta a válást egy igen meglepő követeléssel megspékelve: bejelentette, hogy vagy kéri vissza csalfa feleségétől a veséjét, vagy annak ellenértékét, ami nagyjából másfél millió dollár. A feleség ügyvédei viszont azzal védekeztek, hogy a vese ajándék volt, így nincs miről beszélniük.