Volt már péniszleharapás, megcsalás és kannibalizmus - most következzen két újabb gyilkos asszony. Van, aki előre megfontolt szándékból, más viszont véletlenül oltotta ki férje életét.

A nő, aki megölte mindkét férjét, azután pedig megpróbálta a lányára kenni

2005-ben, a 41 éves Stacey Castor négy napon keresztül mérgezte fagyállóval a férjét, David Castort, majd miután meghalt, megpróbálta úgy beállítani az esetet, mintha a férfi öngyilkos lett volna. A boncolás során viszont etilénglikolt találtak az elhunyt szervezetében, így a nyomozóknak rögtön gyanússá vált a fekete özvegy. Olyannyira, hogy a nő első férjét, a 2000-ben szívinfarktusban elhunyt Michael Wallace-t is exhumálták, és a vizsgálatok az ő testében is kimutatták az etilénglikolt. A rendőrök ekkor már biztosak voltak benne, hogy mindkét fél halála a nő lelkén szárad.

Stacey Castor második férjével, DaviddelForrás: Murderpedia

Stacey, amikor érezte, hogy szorul a nyakán a hurok, gondolt egyet, és a saját lányára próbálta terelni a gyanút.

Vallomásában azt állította, hogy a tinédzser lánya, Ashley Wallace ölte meg a saját apját, majd a nevelőapját is - a gyerek egyébként az első gyilkosság idején mindössze 11 éves volt. Az ügyet aztán tovább bonyolította, hogy Ashley Wallace 2007-ben kórházba került öngyilkossági kísérlet gyanújával. A lány többféle nyugtatót is beszedett, amire vodkát ivott, és egy búcsúlevelet is hátrahagyott, amelyben bevallotta mostohaapja meggyilkolását. Ashley végül anyja szerencsétlenségére túlélte a dolgot, és a 2009-es bírósági tárgyaláson tanúskodott is Stacey Castor ellen.

Az asszonyt végül David Castor meggyilkolásáért és lánya ellen elkövetett gyilkossági kísérlet miatt ítélték el, 25 évet kapott. Idén júniusban Stacey Castor elhunyt a börtönben.

A nő, aki felakasztotta férjét szex közben

A 46 éves Tony és felesége a 31 éves Crystal Boarder 10 éve éltek együtt, házaséletüket gyakran dobták fel perverz szexjátékokkal. Azon a tragikus estén is huncutkodást terveztek, ám ezúttal túl mentek egy határon.

IllusztrációForrás: Dreamstime

A pár az otthonukhoz közeli pajtájukban tartotta az aznapi etyepetyét, ahol is először a férfi hurkolt egy kötelet felesége nyaka köré, majd felakasztotta, hogy eszméletvesztés-közeli állapotba kerüljön, és így elégítse ki. Ezután következett Tony, ő saját maga nyaka köré tekerte a kötelet, és arra kérte Crystalt, hogy akassza fel. Amikor a nő hozzálátott, a férje szinte azonnal elvesztette az eszméletét. Amikor Crystal észrevette, lassan elkezdte leereszteni a férfit.

A férfi továbbra sem volt eszméleténél, a nő a következő 40 percben cigarettázott, és közben a párja pulzusát ellenőrizte. Idő kellett hozzá, míg rájött, hogy a férje nem fog magához térni, ekkor hívta a rendőrséget, és bejelentette, hogy szexjáték közben véletlenül megölte a férjét. 

A szakértők megállapították, hogy Tony halálát fulladás okozta.

Az élet furcsa fintora, hogy 1987-ben a férfi is megölt egy 19 éves lányt szex közben.