A leghűségesebb sztárpár: Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.

Forrás: Instagram/Sarah Michelle Gellar -
Sarah Michelle Gellar család szerelem kapcsolat Freddie Prinze Jr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 14 éve tart Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. kapcsolata, akik a Tudom mit tettél tavaly nyáron című film forgatásán szerettek egymásba. Szerelmük példa lehet minden sztárpár számára, ugyanis botrányoktól mentes, harmonikus életet élnek!

1997-ben pecsételődött meg kettőjük sorsa, ugyanis akkor találkoztak a Tudom mit tettél tavaly nyáron című film forgatásán életükben először. Hosszú ideig randiztak, mire végül 2002-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent.

Forrás: Instagram/Sarah Michelle Gellar

Akárhogy is számoljuk, az már 14 éve volt, és azóta egyetlen egy botrányt sem lehetett hallani a sztárpár háza tájáról. 2009-ben született meg az első gyermekük Charlotte Grace, a második, Rocky James pedig 2012-ben.

Forrás: Instagram/Sarah Michelle Gellar

Az elmúlt években rengeteg édes és vicces pillanatot osztottak meg a családi életükről, ami visszaadja a rajongók szerelembe vetett hitét.

Forrás: Instagram/Sarah Michelle Gellar

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.