A hollywoodi sztárok jóformán egyfolytában feltűnést keltenek ruháikkal, frizuráikkal, félresikerült, vagy éppen tökéletesre sikerült sminkjükkel. Most azokat a celebeket szedtük össze, akik ezen túl piercingjükkel is meglepték már a világot.

Fülbevalóhalmozás

Az elmúlt években iszonyatosan nagy trend lett a sztárok között a fülbevalók halmozása. Mi nagy örömmel fogadjuk ezt a vonalat, főleg, hogy elképesztően jól áll a celebeknek. Nem is láttunk belőle félresikerült változatot, pedig Rihannától kezdve Emma Watsonon át Kate Mossig rengeteg sztáron láttuk már megjelenni ezt a trendet. 

Emma Watson, Keira Kinghtley, Emma StoneForrás: AFP, Northfoto

Orrkarikák

Manapság az orrkarikák is nagyon kedveltek a sztárok között. Ennek rengeteg változatát láttuk már, kezdve az alig látszódó, finom daraboktól az extrém, nagyon díszes piercingekig. Jessica Biel egy leheletvékony darabot villantott korábban, a 15 éves Willow Smith is bemutatott néhány trendi példányt. A Miley Cyrusszal meztelenkedő Zoe Kravitz is szereti ezt az ékszert.

Willow Smith, Zoe Kravitz, Jessica BielForrás: AFP, C Magazine

Az extrém orrkarikák nagy kedvelője volt néhány éve Rihanna, aki egyébként mindenféle piercinget kipróbált már, köztük a mellbimbópiercinget is.

RihannaForrás: D Magazine/Paolo Roversi

Mellbimbópiercing

Mondanánk, hogy a piercingek legextrémebb változata, de azért tudjuk, hogy puncipiercing is van a világon, igaz, azt szerencsére még a celebek sem mutogatják. Ezért hiteles információ hiányában csak a mellbimbókról tudunk beszélni, azt ugyanis lelkesen mutogatják a celebek. Így tett ezzel korábban Rihanna, a puncivillantó Bella Hadid és Kendall Jenner

Bella Hadid, Kendall Jenner, RihannaForrás: Northfoto, LUI