Jennifer Lopez nagyon nincs jó formában

Forrás: NORTHFOTO -
slampos hízás Jennifer Lopez evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ezt szoktuk meg az énekesnőtől, de persze lehet ő is rossz formában. Jennifer Lopez kissé eleresztette magát mostanában.

Jennifer Lopez általában stílusosan és dögösen lép a nagy nyilvánosság elé. 42 éves létére is megfordítja a férfifejeket, és általában olyan jó formában van, amit egy huszonéves is megirigyelne tőle. A legutóbbi fotója ezért okozott nagy meglepést, ugyanis a latin díva a legkevésbé sem volt dögös, sőt! Éppen péksüti majszolása közben kapták lencsevégre az énekesnőt, akire mintha felszaladt volna egy-két kiló, és a különleges kisugárzását is otthon felejtette.

Forrás: NORTHFOTO

Örökifjú vagy cikivé vált nagyi, aki fél megöregedni? 58 éves lett Madonna!http://www.life.hu/trend/20160815-orokifju-vagy-cikive-valt-nagyi-aki-fel-megoregedni-58-eves-lett-madonna.htmlHabár van két saját és két örökbe fogadott gyermeke, a valódi nagymamaságtól még messze áll, pedig kora alapján már simán unokázhatna. Ehelyett ő azonban a pucér fenekét mutogatja, neccharisnyában partizik, mellbimbóját pedig csak egy aprócska tapasszal rejti el a világ elől. A nagy kérdés adja magát: Madonna egy örökifjú lázadó, vagy nagyikorba lépett egykori popsztár, aki nem tud megbirkózni az öregedéssel? TrendOrigoEzt most komoly? 5 perces sminkjével haknizik Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20160816-victoria-beckham-5-perces-sminktrukkjet-mutatta-meg.htmlReméljük, csak viccnek szánta a dolgot. Trend--Gigi Hadid cicijeitől minden pasinak jól indul a kedd reggelehttp://www.life.hu/trend/20160816-gigi-hadid-modell-szexi-fotot-tett-fel-a-kepmegoszto-oldalara.htmlNehéz és fárasztó a szupermodellek élete - ezt Gigi Hadid legfrissebb Insta-fotója is bizonyítja. TrendOrigoDukai Regina bájait csak egy átlátszó csipkeruha takarjahttp://www.life.hu/trend/20160816-hoppa-dukai-regina-bajait-csak-egy-atlatszo-csipkeruha-takarja.htmlSejtelmes, erotikus, dögös – ezek a szavak jutnak eszünkbe Dukai Regina legfrissebb képe láttán, amelyen a szépség bikinitestét csak egy szál csipkeruha takarja. Trend--„A szoros ruhákban néha még lélegezni sem tudtam” – Egy hétig én voltam Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20160805-egy-hetig-en-voltam-kim-kardashian-ugy-oltozkodtem-mint-a-celebno.htmlSally Holmes, az Elle.com újságírója úgy döntött, azzal ünnepli meg Kim Kardishian önéletrajzi könyvének megjelenését, hogy egy egész héten át megpróbál úgy élni, mint maga Kardashian. Egy négyrészes sorozatban igyekszik bemutatni, hogyan sikerült utánoznia a celeb öltözködési stílusát, szépségápolási trükkjeit, testformálási módszereit és az életstílusát. Az első részben az öltözködése van soron. Trend--Upsz! Demi Moore sosem volt még ennyire lepukkant: durva fotók! http://www.life.hu/trend/20160815-demi-moore-nem-vitte-tulzasba-a-napi-szettet-durva-fotok-a-sztarrol.htmlAz 53 éves sztár kissé slamposan flangált Hollywood utcáin, elsőre nehéz volt felismerni, hogy ő van a fotókon. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.