Karda Bea 66 évesen is bevállalta a bikinis fotózást

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Karda Bea alak fotózás bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőnek tényleg nincsen takargatnivalója, ugyanis 66 évesen is irigylésre méltó az alakja. Ezért is vállalta be a bikinis fotózást. Azt üzeni ezzel, hogy elfogadta magát!

Nem volt egyszerű döntés, Karda Bea sokáig gondolkozott, hogy nem túl nagy merészség-e 66 évesen bikinis fotózást vállalni. Végül úgy döntött, nincs szégyellnivalója, ugyanis még most is remek formában van.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

"Azt szerettem volna ezzel a bikinis képsorozattal bebizonyítani, hogy elfogadtam magam, és nagymamakorban is maradhat csinos valaki.

A lányomat 35 éve szültem, mégis csak hat kilóval nyomok többet, mint amikor kiléptem a kórházból"

- mondta a Story Magazinnak az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy most pontosan 62 kilót nyom. Karda Bea a genetikának is köszönheti, hogy ilyen csinos maradt. Kislánykorában olyan vékony volt, hogy az édesanyja csak cinegemadárnak hívta.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne figyelne oda az étkezésre. 50 éves kora körül vette észre, hogy már nem ehet meg mindent büntetlenül. "Jobban vigyázok, de a napi háromszori étkezésről nem vagyok hajlandó lemondani" - mondta Karda Bea, aki arra külön odafigyel, hogy minden nap megigyon legalább 3 liter vizet. Száműzte életéből a fehér lisztet, a cukrot, és

a sörről is lemondott.

Nemcsak az alakja miatt, hanem egészsége miatt is odafigyel. Tíz éve operáltak ki két daganatot a melléből, azóta pedig egészségesebben táplálkozik, hogy ne újuljon ki a rák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.