Micsoda? A botrányhős Miley Cyrus gyermeket vár

Forrás: Michael Buckner / Getty Images North America / AFP -
Miley Cyrus házasság Liam Hemsworth gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel korábban már eljegyezte egyszer Liam Hemsworth az énekesnőt, azonban szakítás lett a vége. Nemrég viszont újra összejöttek, és állítólag nem húzták sokáig a házasságot, de jó okuk volt rá: Miley Cyrus terhes.

Liam Hemsworth egyszer már pofára esett Miley Cyrus miatt, ugyanis hiába jegyezte el az énekesnőt, az kiadta az útját. Évekig tombolt, azután viszont újra egymásra találtak, bár sokáig nem vállalták fel a kapcsolatukat. Január óta pletykálnak arról, hogy a színész ismét eljegyezte Miley-t, most viszont az a hír járja, hogy már a titkos esküvőn is túl vannak, és ez még nem minden!

Forrás: Michael Buckner / Getty Images North America / AFP

A párhoz közel álló forrás szerint azért kellett ilyen hamar megtartani a ceremóniát, mert Miley Cyrus gyermeket vár. Letudták az esküvőt, és most minden a babáról szól az informátor szerint, aki azt is elmondta, hogy nem volt tervezett a terhesség, de ettől még mindketten örülnek, hogy megpecsételődik a szerelmük. Liam pedig nagyon izgatottan várja az apaságot - írja a Hollywoodlife.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.