95 kilót fogyott a nő - az élete múlt rajta

Forrás: Haley Duffy -
bőr súlyveszteség fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassú halál várt volna a 22 éves lányra, ám ő úgy döntött, nem hagyja magát. 

Haley Duffy 4 éves kora óta küzdött komoly súlyproblémákkal. Kislányként gyakran volt kórházban, ahol az orvosok próbálták kontrollálni a súlyát. Haley most 22 éves, 175 kiló helyett pedig már csak 80-at mutat alatta a mérleg. A lány az ausztrál Daily Mailnek elmondta, a fogyástól nem csak a teste, de a gondolkodása is megváltozott.

Forrás: Haley Duffy

A lány édesanyja, mindig azt mondogatta Haley-nek, hogy genetikája miatt hízott el, ő pedig elég lusta volt: a személyi edzők sem tudtak vele mit kezdeni. Később azonban kiderült, komoly beteg: a petefészke telis tele volt cisztákkal, évekkel később pedig 2-es tipusú cukorbetegséget állapítottak meg nála. Haley rájött, ha nem tesz valamit, sosem lesz saját családja. Tudta, rendbe kell hoznia a hormonszintjét és az egész testét.

16 évesen, szülei ellenkezése ellenére gyomorgyűrűt kapott, ez pedig abszolút megváloztatta az életét. Korábban nem volt gondja azzal, miket eszik, ugyanis sosem evett rossz minőségű ételeket, ám az adagokkal nem kalkulált okosan. A műtét után nagyon szigorúan figyelt az elfogyasztott ételmennyiségre, és edzeni is kezdett. 5 éven belül 95 kilótól szabadult meg, ám még várnak műtétek a lányra: 10 kiló felesleges bőrt kell eltávolítani róla, ami a hatalmas súlyvesztés miatt egyelőre elcsúfítja a testét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.