Tóth Vera elképesztő formában van. Gyomorműtéte óta olvadnak róla a kilók, és az énekesnő szemmel láthatóan élvezi új külsejét. Folyamatosan szelfiket posztol, amikről csak úgy árad a vidámság és az elégedettség. Sajnos boldogságában rajongói közül csak kevesen osztoznak...

Bátran kijelenthetjük, hogy Tóth Vera élete 180 fokos fordulatot vett, mióta vállalta a gyomorbypassműtétet. Az énekesnő több mint 30 kilótól szabadult meg alig néhány hónap alatt, és azóta sem állt meg a fogyással. Elmondása szerint még további 20 kilót szeretne leadni, amiért mindent meg is tesz: egészségesen étkezik, és edzeni jár. 

Az Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban elmondta, hogy bár rettentően boldog az új külsejével, mégsem lehet teljes az öröme, ugyanis rajongói közül sokan úgy érzik, fogyása miatt elvesztették példaképüket. 

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nagyon sokan voltak a rajongóim között, akik hasonló súlyproblémákkal küzdöttek, mint én. Én voltam a példaképük, aki mögé ők is elbújhattak. Most, hogy harminckét kilót fogytam már, ez a kép összeomlott rólam. Sokan csalódottak, és piszkálnak,  bántanak emiatt. Érdekes a pszichológiája ennek" – ecsetelte Vera a műsorban, írta meg a Bors.

Hajdú Péter kérdésére komolyabban is beszámolt a műtét utáni időszakról és annak nehézségeiről. Elmondta, hogy bár boldog, nehezen sikerült csak megemésztenie ezt a fajta gyorsan jött változást.

"Fél évvel ezelőtt műtöttek, azóta harminckét kilótól szabadultam meg. Egyik hónapról a másikra kellett új életet kezdenem. Amit addig szerettem, azt hirtelen már nem kívántam. Sőt hetekig csak krémleveseket ettem, később kezdhettem szilárdabb ételeket fogyasztani. A ruhatáramat eleinte kéthetente cserélni kellett. Most már csak havonta,  pszichésen is megviseli az embert ez a nagy változás."