Vasárnap este tartották az MTV European Music Awards díjátadó gáláját, ahol a híres európai zenészeken túl modellek emelték a vörös szőnyeges bevonulás fényét. Nézzük a legjobb és a legrosszabb ruhaválasztásokat a nagy eseményről!

Az biztos, hogy az este legelegánsabb résztvevője Nina Dobrev volt, aki nem meztelenkedéssel és egyéb szélsőséges hóborttal akart feltűnni, egyszerűen csak egy jól megválasztott ruhával.

Forrás: AFP/John Thys

Jourdan Dunn ruhája is igazán szuper választás lenne, de félő, hogy mindenki csak azt figyelte, mennyire üt át a mellbimbója. Kár érte.

Forrás: AFP/John Thys

A dögös modell, Winnie Harlow csipkével és gyöngyökkel játszó ruhájában is voltak áttetsző részletek, mégis sokkal ízlésesebb volt az összhatás.

Forrás: AFP/John Thys
Ritka rendellenességek és betegségek a kifutón – Ők a divatvilág hősei
Szerencsére a divat világa ma már rég nem csak a tökéletességről szól – ezt bizonyítja az is, hogy egyre több, cseppet sem szokványos, a tökéletességtől pedig igencsak távol álló, a maga nemében mégis tökéletes modell jelenik meg a kifutókon és a divatkampányokban. Nézzük, kik ők!

Nem így volt ez Stefanie Giesinger énekesnő esetében, akinek sikerült elmozdulnia a közönségesség felé.

Forrás: AFP/John Thys

A legbohémabb kreáció egyértelműen Tallia Stormé. A maga nemében nem is sikerült rosszul ez az outfit.

Forrás: AFP/John Thys

Charli XCX viszont újfent túltolta kicsit a készülődést, és szokásához híven a választása sokkal inkább nevezhető jelmeznek, mintsem ruhának.

Forrás: AFP/John Thys

Hirtelen nem is tudtuk eldönteni, hogy mit gondoljunk az indiai színésznő, Deepika Padukone ruhájáról, de annyira él és csillog benne, hogy abszolút elfogadjuk a döntését.

Forrás: AFP/John Thys

A legközönségesebb ruha címét az MTV egyik valóságshow-jának hőse kapta, Elettra Miura Lamborghini, aki aztán tényleg nem takargatta a mellbimbóját sem, sőt ki is emelte őket néhány csillogó kővel.

Forrás: AFP/John Thys