Így ölelik egymást a koraszülött ikrek: megható videó!

Forrás: Facebook/Házon Kívül -
koraszülés ikrek koraszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható látni két apró, koraszülött kisbabát, akik egymás érintésére nyugszanak meg igazán. Hónapokon keresztül együtt voltak az anyaméhben, a videó azt mutatja meg, milyen az első találkozásuk a biztonságot adó méhen kívül.

Hónapokig osztoztak az anyaméhen a koraszülött ikrek, akik születés után nem meglepő módon igen nyugtalanok voltak. A két apró kisbabának a biztonságot egymás érintése jelentette az anyuka hasában, ezért a rideg külvilágban eleinte nem nagyon találták a helyüket.

Meghatóan ölelik egymást a koraszülött ikrek Forrás: Facebook/Házon Kívül

Az első találkozásuk az anyaméhen kívül hamar megtörtént, és azt a megható pillanatot szerencsére meg is örökítette a Házon kívül stábja: a két baba úgy ölelte egymást, ahogy azelőtt a pocakban.

Ahogy megérezték egymást, mindketten azonnal abbahagyták a sírást is.

Megható videó! Egymás kezét szorongatják a koraszülött ikrek

A hihetetlenül apró testvérek apjuk mellkasán szunyókálnak, miközben el sem engedik a másik kezét. Nézd meg a szívmelengető videót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.