Az idei évben egy teljesen új villantástechnikával ismerkedhettünk meg, és nagyjából ez uralta az egész évet, ami a vörös szőnyeges villantásokat illeti. Persze azért néhány mellbimbó és pucér fenék is megvillant a hollywoodi eseményeken. Íme!

Puncivillantók  

Bella Hadid - Cannes

Komoly lavinát indított a fiatal modell, aki Cannes-ban villantott hatalmasat egy skarlátvörös estélyi ruhában. Habár a trend részletes elemzésénél az előhírnökökről is beszámoltunk, de az első igazán durván villantós ruhát a fiatal Hadid lány viselte.

Forrás: AFP, Northfoto

Giulia Salemi és Dayane Mello - Velence

A velencei filmfesztiválon két modell, Giulia Salemi és Dayane Mello okozott nem kis feltűnést a neonszínben pompázó ruháikkal, amelyek már az ízléstelenség határát súrolják. Ahogy az lenni szokott, a felkapott trendet a végletekig fokozták a sztárok.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Chrissy Teigen - American Music AwardsNem kellett volna mindent megmutatni ahhoz, hogy lássuk: bomba formában van a szülés után. Chrissy Teigen viszont úgy gondolta, hogy ő szeretné a legnagyobb feltűnést kelteni az American Music Awardson, ami sikerült is, ugyanis a popsiját és a punciját is sikerült megvillantani.

Forrás: Northfoto, AFP

Bimbóvillantók  

Elettra Miura Lamborghini - MTV EMA

A legközönségesebb ruha címét az MTV egyik valóságshow-jának hőse kapta az European Music Awardson. Elettra Miura Lamborghini aztán tényleg nem takargatta a mellbimbóját sem, sőt ki is emelte őket néhány csillogó kővel.

Forrás: Northfoto, AFP

Jourdan Dunn - MTV EMA

Ugyanezen a díjátadón villantott hatalmasat Jourden Dunn is, aki ha melltartót is vesz a ruha alá, az egyik legjobban öltözött sztár lehetett volna. De inkább egy hatalmas bimbótapaszt választott, ami egyáltalán nem mutatott jól.

Forrás: Northfoto

Popsivillantás  

Madonna - Met-gála

Az idei Met-gálán Madonna hozta a legnagyobb villantást. Az 58 éves énekesnő bimbótapaszokkal és meztelen fenékkel érkezett a vörös szőnyeges bevonulásra.

Forrás: AFP

Xenia Tchoumitcheva - London, filmpremier

Hiába volt a színészeken is extrém öltözék az Öngyilkos osztag londoni premierjén, egy kevésbé ismert modell, Xenia Tchoumitcheva lopta el a show-t előlük. Ehhez egyébként még a fenekét is ki kellett raknia. Íme:

Forrás: Northfoto