Ashley Graham fotójától felrobbant az Instagram. A rajongói egyszerűen nem tudnak betelni vele. 

Ashley Graham büszke telt idomaira: mutatott már teljesen pucér fotót, készített magáról szexi videót is, vagy éppen olyat, ahol edzőteremben van. A követői pedig mégis minden egyes alkalommal imádják, ha a plus size modell képet tesz közzé a közösségi oldalán. 

in #PuertoRico

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által közzétett fénykép,

A fotó még nincs is egészen 2 napja fent az Instagramon, mégis 119 ezer kedvelést sikerült szereznie. Ez a magas szám önmagáért beszél, Ashleyt imádja a közönség.

Néhány kommentelő azonban kissé elvetette a sulykot, az egyikőjük szexuális felkérést intézett a modellhez: "Az arcod jobban mutatna a lábaim között, kóstolj bele a puncimba"

Ashley azonban nem foglalkozott különösebben a kommentelő véleményével, simán figyelmen kívül hagyta a soha vissza nem térő lehetőséget. 

Ashley Graham ismét megmutatta testétForrás: Instagram/Ashley Graham

Ashley korábbi interjújában azt mesélte, hogy a magamutogatása nem csupán a népszerűségről szól, hanem ezzel is szeretné bátorítani a többi hölgyet, hogy vállalják fel önmagukat. Véleménye szerint nem csak az elképesztően sovány nők lehetnek kívánatosak és sikeresek.