Hatévesen, a színpadra láncolva kellett emberi ürüléket fogyasztania: ilyen és ehhez hasonló, felfoghatatlanul borzalmas dolgokat élt át Anneke Lucas gyermekkorában. Az édesanyja ugyanis eladta őt szexrabszolgának. Testét az európai elit tagjai használták ki.

„Halvány emlékfoszlány jelent meg előttem arról, hogy emberi ürüléket fogyasztok. Az első gondolatom az volt, ha ez igaz, én megölöm magam” – Anneke Lucas, a szexrabszolgaság túlélője 25 éves koráig nem emlékezett azokra a borzalmakra, amik vele történtek. Annyira szörnyűségesek voltak ugyanis, hogy az agya elnyomta ezeket az emlékeket. Többéves terápia kellett ahhoz, hogy előjöjjenek és begyógyuljanak, de valójában ezt nem lehet feldolgozni soha.

Anneke LucasForrás: Youtube

„Édesanyám eladott engem, és elvitt bármikor bárhova, amikor hívást kapott. Ennek a pedofilhálózatnak a főnöke egy belga miniszter volt, az ügyfelek pedig az európai elit tagjai. Felismertem őket a tévéből, arcuk a tömegek számára is ismerős lehet, miközben én egy olyan sötét oldalukkal találkoztam, amiről senki nem hitte, hogy létezik” – kezdte fájdalmas történetét Anneke Lucas, aki ma már anya, és azért mondta el az átélt borzalmakat, hogy erőt adjon mindenkinek, akinek testét valamilyen módon kihasználták. Mert erő kell ahhoz, nem is kevés, hogy ilyen megaláztatások után az ember egyszerűen csak élni tudjon. „Hatévesen vittek először orgiára egy kastélyba. A színpadhoz láncolva kellett emberi ürüléket ennem” – mondta Anne, aki arról is beszámolt, hogy reszketett a félelemtől, mégis megmondta a felnőtteknek, hogy nem helyes, amit tesznek, és börtönbe fognak kerülni. Biztos volt benne, hogy meg fogják ölni.

Anneke LucasForrás: Youtube

Öt és fél évig használtak engem a hálózatban. Többnyire csak közösültek velünk, de sok arisztokrata – aki szintén tagja volt ennek a klubnak – azt élvezte, ha megölheti a gyerekeket. Aztán eljött az én időm. 11 évesen akartak megölni. Kínoztak, mert valaki, aki sokáig kihasznált engem, úgy döntött, hogy már nem kellek neki. Elvezettek engem arra a helyre, ahol gyilkolni szoktak. Minden fekete volt a gyerekek vérétől. Órákon át voltam ott, és azt gondoltam, engem is megölnek, mint a többieket. Valaki azonban a hálózatból szeretett engem annyira, hogy megmentsen” – árulta el életben maradásának történetét. Hozzátette, a több mint 5 év alatt rengetegszer bántalmazták. 1716 óra: ennyi ideig erőszakolták őt a hálózatban eltöltött évek alatt. Ez csak az a szám, amikor tényleges aktus történt, a lelki terrort és a bántalmazásokat nem számolta bele. Szerencséjére egy ember kimenekítette őt onnan, és Belgiumból is elvitte, mikor 12 éves lett. Elárulta, évtizedekig tartott, hogy legalább azt tudatosítsa magában, nem az ő hibája volt, ami történt.