Az özvegyen maradt Celine Dion árulja az egykori családi házát

luxus Párizs otthon René Angélil eladó lakás Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a 7,6 millió dolláros kastély Celine és hajdani férje, René Angélil közös kis szerelmi fészke volt. Azonban mivel René 2016-ban meghalt, az énekesnő most szabadulni szeretne a szomorú emlékektől.

A Párizsban található ingatlanhoz öt hálószoba, egy saját gyógyfürdő, egy borospince és még egy moziterem is tartozik, ablakából pedig elképesztő kilátás nyílik az Eiffel-toronyra.

Nappali Forrás: Sotheby’s International Realty

Celine Dion és férje még 2008-ban vásárolták ezt a kúriát abból a megfontolásból, hogy ide tudjanak visszavonulni, ha az énekesnő éppen nincs koncertturnén, vagy nem Las Vegasban lép fel. A pár sok boldog pillanatot élhetett át ebben a csodás otthonban. 2016 januárjában, 73 évesen azonban René Angélil torokrákban elhunyt. A házaspár 21 évet töltött együtt.

Könyvgaléria Forrás: Sotheby’s International Realty

Az utolsó hónapokat ebben a párizsi kúriában töltötte a pár, míg tavaly januárban vissza nem utaztak az Egyesült Államokba. Az ingatlant egyébként már férje halála másnapján elkezdte hirdetni az énekesnő, azonban máig nem talált rá vevőt. A leendő új tulajdonosnak 7,6 millió dollárt, azaz 2,2 milliárd forintot kell majd az ingatlanért kifizetnie.

Gyógyfürdő Forrás: Sotheby’s International Realty

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.