Sokkoló férfitrendek a kifutókról - Mutatjuk a legijesztőbb kreációkat

fashion week kifutó Divathét férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Londonban és Párizsban már bemutatták a 2017-es őszi–téli férfitrendeket. Figyelembe véve, hogy milyen darabokat vonultattak fel a kifutón, őszintén mondhatjuk: alig várjuk a New York-i divathetet is, ahol valószínűleg szintén nem lesz hiány sokkoló ruhákból. 

A régi nagy márkák mellett, mint a Valentino és a Dior, az egyedi hangú tervezők is bemutatták darabjaikat.

A péniszincidens óta Rick Owens bemutatóit az egész világsajtó figyelemmel kíséri. A tervező pedig ezúttal is nagy dobásra készült: szürreális szetteket küldött a kifutóra.

Thom Browne kollekciója is nagy visszhangot keltett: ő a klasszikus eleganciát gondolta újra elég rendesen. De itt volt még a belga Walter Van Beirendonck, aki gigantikus kezekkel sokkolt, illetve Craig Green szkafanderei és Xander Zhou feminin darabjai.

/1701/Sokko201712412714

Újra lecsapott a tervező, aki korábban péniszeket küldött a kifutóra

A divat világában egyre nehezebb új és figyelemfelhívó dolgokat kitalálni, de a brit divattervezőnek, Rick Owensnek újra sikerült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.