Chloe Lattanzi őrületes fotókkal bolondítja a követőit

Grease Chloe Lattanzi Olivia Newton-John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia Newton-John lánya minden alkalmat megragad, hogy megoszthassa szépségét a nagyvilággal: ezúttal sem tett másként. 

A 68 éves színésznő lánya, Chloe Lattanzi az édesanyjával ellentétben csak az Instagram-oldalára feltöltött pikáns fotói miatt vált híressé, míg a 68 éves sztáranyuka olyan nagy filmeket tudhat maga mögött, mint a Grease vagy a Két fél egy egész.

A 30 éves Chloe azonban leginkább a külsejének köszönheti hírnevét, bár az tény és való, hogy pénzt és energiát nem sajnálva dolgozik a tökéletes megjelenésért. Szerepelt már televíziós produkcióban, de igazán az Instagram az ő terepe.

Több mint 37 ezer követője van, akik közül már többen szóvá tették a lány túlzott dekoltázsmániáját. Legutóbb egy olyan fotót tett közzé a konditeremből, amin tökéletesen látni a csinos sztárcsemete alakját és az idomait is.

Play hard. Work harder. #gymrat #getthoseabbsback #waisttraining #yourbodyisyourtemple #innerhealth

Chloe Lattanzi (@chloelattanzi) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.