Kulcsár Edina és párja, Csuti alig egy éve alkotnak egy párt, ám szemmel láthatóan izzik körülöttük a levegő. Ezt mostani durván szexi fotósorozatuk is bizonyítja...

Az Édes élet sztárpárja ezúttal azt is megmutatta, milyen szenvedélyes szerelem van köztük. Bár Kulcsár Edina és Csuti számtalanszor bizonyították már a nagyközönség előtt is, mennyire szeretik egymást, ennyire túlfűtött képeket még nem láthattunk róluk. Valentin-napi sorozatuk annyira pikánsra sikerült, hogy leesett az állunk.

Csuti félmeztelen felsőteste, Edina elképesztően vadító tekintete még a Valentin-ellenesek szívét is megtölti érzelmekkel.

Forró Valentin-napi hangulatban kapták lencsevégre a sztárpártForrás: Jakab Krisztina

Edina a Life.hu-nak elmondta, hogy a fotózás nagyon izgalmasra sikeredett, és sokszor el is nevették magukat, hiszen ritkán kerülnek olyan helyzetbe, hogy ennyire nyíltan kell fotós előtt vállalniuk az érzelmeiket. Izgalmukon viszont sokat segített, hogy Edina édesanyja, Jakab Krisztina készítette a fotókat. Előtte kicsit oldottabban tudták átadni magukat az érzésnek.

Szexi fotókon a sztárpárForrás: Jakab Krisztina

"Ezt a meghitt fotósorozatot Valentin-napra készítettük Csutival. Az elején nehezen ment a közös munka, mert folyton elnevettük magunkat, de aztán belejöttünk. Nagyon ügyesen pózolt a kamerák előtt, profi volt. A képek különlegessége még, hogy anyukám volt a fotós, így igazán családi légkör volt a fotózáson" – mesélte az egykori szépségkirálynő.

Kulcsár Edina és szerelme, CsutiForrás: Jakab Krisztina

 Mi ezekkel a fotókkal kívánunk boldog Valentin-napot mindenkinek!