Pintér Tibor Janza Katánál töltötte az éjszakát

Janza Kata Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor mostanában szinte mindennap nőügyeivel szerepel a bulvárlapok hasábjain. Ezúttal nem Ács Beatrix miatt írtak róla, hanem exfelesége, Janza Kata volt az ok...

Túl két váláson és egy tiszavirág-életű kapcsolaton, Pintér Tibor már többször elmondta élő adásban, hogy jelenleg annyira a lovas színházára koncentrál, hogy nem fér bele a szerelem az életébe. A karrier a legfontosabb számára, illetve két házasságából született két gyereke.

Pintér Tibor jó kapcsolatot ápol volt feleségével, olyannyira, hogy Janza Katánál töltötte az éjszakát Forrás: Tv2, Facebook/Janza Kata hivatalos oldala

A sztár büszke arra, hogy exfeleségeivel nagyon jó kapcsolatot ápolnak, ezt is bizonyítja, hogy első feleségével, Janza Katával közösen nézték meg A sötét ötven árnyalata című filmet a moziban.

"Rendkívül jó a kapcsolatunk Katával, nem csak moziba megyünk el együtt, sok közös programot szoktunk szervezni" – mesélte Tibor.

A közlékeny sztár azt is elmondta a Blikknek, hogy a minap nemcsak közös programon vettek részt, de még az éjszakát is együtt töltötték...

"A minap egy kabátot vittem el a lányomnak a szalagavatójára. Este nyolc körül érkeztem, és leheveredtem náluk a kanapén, mondván, hogy megvárom az anyukáját, amíg hazaér a színházból. Sikerült olyan mélyen elszenderülnöm, hogy Kata ébresztett reggelivel" – mondta el az Édes élet sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.