Egy időben a pucér szeméremdomb volt a divat, most azonban az ellenkezője hódít. De mit tehetnek azok, akik lézeres úton vagy rendszeres gyantázással szabadultak meg az intimszőrzetüktől?

 A női divat folyamatosan változik, nemcsak a ruhák és a frizurák, hanem a szeméremszőrzet terén is. Éppen ezért soha nem érdemes olyan eljárásnak alávetni magunkat, amely végérvényes eredményt ígér, ugyanis utána már lehetetlen, vagy nagyon nehéz – és drága is – az egészséges állapot visszaállítása. 

Nem érdemes olyan eljárásnak alávetni magunkat, amely végérvényes eredményt ígérForrás: giphy.com

Egy 42 éves nő, Monica ezzel a problémával fordult orvoshoz. Fiatal korában gyantával pusztította az intimterület szőrtüszőit, most azonban szeretné visszanyerni az eredeti állapotát. 

"Fiatal koromban, mikor még nem voltam házas, számos partnerem volt, ezért szerettem mindig jól kinézni odalent is. Azonban a rendszeres gyantáztatás sokba került, így úgy gondoltam, ezt én is meg tudom csinálni házilag" – mesélte Monica.

Monicának azzal kellett szembesülnie, hogy foltokban nem nő vissza a szeméremszőrzeteForrás: DHI Global

Később aztán megházasodott, gyermeke született, és már másképp nézett a testére, mint azelőtt. Férje kérésére felhagyott az intimszőrtelenítéssel, ám ekkor szembesült a ténnyel, hogy foltokban már nem is nő vissza a szeméremszőrzete. A nő azonban nem érezte magát teljesnek, így orvosi segítséget kért. 

A Harley Streeten található klinika állítólag egyre nagyobb vendégkörnek örvend, csak a múlt hónapban 22 nő végeztetett el hajbeültetést a bikinivonal környékén. Az eljárás során hajhagymákat nyernek ki a kliens fejbőréből, és azokat ültetik be a szeméremdomb szövetei közé. A beavatkozás néhány óra alatt elvégezhető, kissé kellemetlen érzés, de összességében fájdalommentes, és hamar észlelhető a változás. 

A beavatkozás néhány óra alatt elvégezhető, kissé kellemetlen érzés, de összességében fájdalommentesForrás: DHI Global

A sztárvilágban is akadnak nők, akik a természetes szőrzet mellett tették le a voksukat: Lady GagaGwyneth Paltrow, Cameron Diaz és Kourtney Kardashian is erre esküszik – írta meg a DailyMail.