Megszületett Zoe Saldana színésznő harmadik gyermeke – Az is titok volt, hogy terhes

Forrás: AFP/Bryan Bedder -
szülés terhes Zoe Saldana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zoe Saldana a titoktartás nagymestere: mindenkit meglepett, hogy újra gyermeke született. 

A színésznő ikerfiai, Cy Aridio és Bowie Ezio 2014 novemberében születtek, és azóta semmit sem lehetett hallani arról, hogy bővülne a család. Az Avatar 38 éves sztárjáról nem készült pocakos fotó, nem tett bejelentést, és nem is posztolt semmit – egészen mostanáig!

Zoe Saldana és Marco Perego titokban tudták tartani harmadik gyermekük érkezését Forrás: AFP/Bryan Bedder

A színésznő és férje, a 37 éves Marco Perego Instagramon jelentette be, hogy bővült a család, és mindjárt a baba nevét is elárulták:
"Marco és én örülünk, hogy tudathatjuk veletek kisfiunk, Zen születését. Nem is lehetnénk boldogabbak, hogy bővült a családunk! #háromfiú"

Hírességek, akik nem akarják rivaldafényben nevelni gyerekeikethttp://www.life.hu/csalad/20170217-sztarok-akik-meg-akarjak-ovni-gyerekeiket-a-rivaldafenytol.htmlA siker, hírnév és csillogás nem feltétlenül van jó hatással a cseperedő gyerkőcökre – lásd Hollywood legnagyobb gyereksztárjainak tragikus életét. Szerencsére egyre több sztárszülő is felismeri ezt a problémát, és mindent megtesznek azért, hogy gyerekük minél később kerüljön rivaldafénybe. CsaládOrigoNagy az öröm Király Lindáéknél: Megérkezett a baba!http://www.life.hu/csalad/20170219-kiraly-linda-occse-benjamin-apuka-lett.htmlKirály Linda öccse, Viktor ikertestvére, Benjamin apuka lett. CsaládÍgy néz ki most a mémkirály kisfiú, akinek mindenki ismeri az arcáthttp://www.life.hu/csalad/20170218-igy-nez-most-a-memkiraly-kisfiu-akinek-mindenki-ismeri-az-arcat-sammy.htmlNaponta több ezren osztják meg a mémeken a kis Sammy fényképét, akinek karrierjét pontosan 10 éve indította el az édesanyja, amikor feltöltötte fényképét a MySpace-re. CsaládOrigoMegdöbbentő vallomás: félrelépésből született Gesztesi Károly ötödik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170218-felrelepesbol-szuletett-gesztesi-karoly-otodik-gyermeke.htmlGesztesi Károly az Összezárva Friderikusszal című műsorban vallott arról, hogy ötödik gyermeke egy félrelépésből született. Család--Egy 21. századi fiatalnak miért lenne vonzó a házasság intézménye?http://www.life.hu/csalad/20170216-hazassag-vilaghete-hazasulasi-kedv-a-21-szazadban.html"És boldogan éltek, míg meg nem haltak" – a romantikus tündérmesék elengedhetetlen része a hetedhét országra szóló lakodalom, mikor is a daliás herceg örök hűséget fogad szerelmének. A Disney-meséknek hála szinte nincs olyan kislány, aki ne álmodozna arról, hogy egyszer majd őt is mesebeli körülmények között vezeti oltárhoz a hős lovag. Az álmodozó kislányok azonban egyszer felnőnek, az esküvőről szőtt álmok pedig semmivé válnak. Család--Majka gyerekei, Marián és Olivér nagyon szeretik egymást - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170217-majka-gyerekei-marian-es-oliver-nagyon-szeretik-egymast.htmlKét ördögien aranyos gyereke van Majkának és Dundikának, a legnagyobb szerencséjükre ráadásul nagyon szereti egymást a két csöppség. Marián és Olivér nem győzi ölelgetni egymást. Család--







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.