A foghúzás még egy felnőtt számára sem túl kellemes procedúra, a gyerekek számára pedig kész rémálom – kivéve, ha egy kreatív apuka nem trollkodja kicsit meg a dolgot. A becsapódó ajtó már lejárt lemez, a mai szülők sokkal vadabb módszerekkel próbálkoznak.

A fogorvos papagáj 

A washingtoni Anton Androshchuk igazán állatbarát kisfiú. Annyira szereti és megbízik a papagájában, hogy az állattal húzatta ki mozgó tejfogát. A nem mindennapi „beavatkozásról” a fiú egy videót is feltöltött a YouTube-ra, és azt is elmesélte, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy papagájával húzatta ki a tejfogát. 

Autó után kötve 

Biztos vagyok benne, hogy gyerekkorodban volt olyan barátod (esetleg te magad voltál az), aki azzal viccelődött, hogy a tejfogát egy autóval fogja kihúzatni. Nos, egy Rob Abercrombie nevű apuka 2015-ben megvalósította gyereke legvadabb álmát, fia fogát a család tűzpiros Camarójához kötötte, és gázt adott... 

A nagymenők helikoptert használnak 

Ha azt gondoltad, az autós foghúzás merész vállalkozás, akkor mit szólsz ahhoz az édesapához, aki egy 1000 lóerős helikopterrel játszott fogorvost? Az apuka, Rick Rahim (akit azóta csak helikopterapunak hívnak) profi pilóta, és egy helikopter segítségével szabadította meg fiát a tejfogától. 

Gerely- és foghajítás 

Az egykori olimpiai tízpróbázó, Bryan Clay elmondása szerint a kislánya, Ellie ötlete volt, hogy a fogát egy gerely segítségével húzzák ki. Az eljárás az előbbi esetekhez hasonló volt: a lány fogát egy zsinórral a gerelyhez kötötték, amit az apuka messzire hajított. 

Másoknak a kutya segít 

Egy újabb kreatív apuka ötlete volt, hogy lánya fogát a család szeretett kutyájával, Clancyvel húzassák ki. A mozgó fogat a kutya nyakörvéhez kötötték, majd eldobták a kutyus kedvenc teniszlabdáját... A többit valószínűleg már nem kell magyarázni.