Mihalik Enikő magánéletéről vallott: 5 éven belül gyereket szeretne

Mihalik Enikő párkapcsolat családalapítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő az első saját kollekciója miatt utazott haza Magyarországra, és most kivételesen a magánéletéről is mesélt. 

A szupermodell a Sugarbirddel együttműködve alkotta meg első saját kollekcióját, amin magyar motívumok lesznek, mint például Túró Rudi vagy búzakalász. Enikő az utolsó simításokat végezte most itthon. Erről és a a magánéletéről is mesélt kicsit a Blikknek.

Mihalik Enikő hamarosan gyereket szeretne Forrás: Playboy

"A párom is a divatszakmában dolgozik, ami megkönnyíti a helyzetemet, mert érti, mivel dolgozom" – mesélte Enikő. A magyar modell pasija 32 éves, és egy magazin vezérigazgatója. Már a családalapítás is szóba került köztük.

"Öt éven belül szeretnék anyává válni. Ez nem jelenti azt, hogy nem dolgoznék tovább, folytatnám a modellkedést, a divattervezés pedig egy új szakasza az életemnek. Mindig is érdekelt, és amikor már a menedzserem is rákérdezett, akkor úgy voltam vele, hogy a tettek mezejére kell lépnem" – mondta Enikő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.