Kelemen Anna így néz ki smink nélkül - Fotó!

Forrás: Facebook/Kelemen Anna -
smink nélkül Kelemen Anna felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna vesztére éppen akkor lépett be a TV2 stúdiójába smink nélkül, amikor Berki Krisztián ott forgatott az Édes Élet kameráival. Így pedig nem maradt titok, hogyan is néz ki a szőkeség valójában.

Gyanútlanul lépdelt Kelemen Annácska a TV2 stúdiójába, ugyanis nem sejtette, hogy mi leselkedik rá a zárt ajtók mögött. Berki Krisztián éppen ott volt az Édes Élet kameráival, így megörökítette a szőkeséget, aki nagyon nem akarta megmutatni smink nélküli arcát.

Kelemen Anna sminkben Forrás: Facebook/Kelemen Anna

A nyuszis lány egyből eltakarta magát, de Krisztián meggyőzte arról, hogy vállalja fel kinézetét, hiszen ez az igazi énje. Annácskának így nem volt más választása, kénytelen volt megmutatni ország-világnak, hogy milyen is ő valójában. Annácska - aki a nőkhöz is vonzódik - azért nem időzött túl sokat Berki Krisztiánnal, gyorsan kimentette magát, hogy végre felkerülhessen a smink az arcára.

Kelemen Anna így néz ki smink nélkül Forrás: Édes Élet

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.