A híres színésznő még 2015-ben dobta piacra a New York-i Central Park West mentén lévő San Remo épület déli tornyában található penthouse lakását. Az akkor meghirdetett eladási ár 75 millió dollár volt, ám aztán kevesebbért kelt el a luxusingatlan.

A bútorozatlan és hatalmas lakás kb. 700 négyzetméter. Képzelj magad elé egy kétemeletes, 17 szobás, gyönyörű ívelt lépcsősorral és csodás cseresznyefa padlóval gazdagított otthont, melynek belső terei mind a Nagy Alma fényűzését hirdetik. A földszinten a nappali három oldalról engedi be a természetes fényt, és egy türkiz kerámiával kirakott kandalló díszíti. A könyvtár és az ebédlő bonyolult, és ennek megfelelően igen dekoratív gipszkarton díszlécekkel rendelkezik, míg az étkező-konyha panorámás kilátást nyújt a városra, egészen a George Washington hídig.

Áron alul adta el New York-i lakását Demi Moore otthonForrás: Modlin Group

Az acélból készült díszes üvegajtók egy kb. 150 négyzetméteres kőburkolatú teraszra nyílnak, amely szinte teljesen körbefonja a tornyot, a Central Parkra néző kilátás pedig már csak hab a tortán.

Az acélból készült díszes üvegajtók egy kb. 150 négyzetméteres kőburkolatú teraszra nyílnakForrás: Modlin Group

A vevő nem kívánta a nevét a nagyközönség elé tárni, így jelenleg a titokzatos „M2 Trust" néven szerepel a nyilvántartási papírokon. Vajon ki lehet ő? Ami ismeretes, hogy Demi Moore az eredeti eladási árból kétszer is engedett, végül 45 millió dollárért adta el. Ez 30 millióval kevesebb, mint amit a színésznő első körben kapni akart az ingatlanért.

Demi Moore az eredeti eladási árból kétszer is engedett, végül 45 millió dollárért adta elForrás: Modlin Group

Ez a lakás túlságosan nagyszerű ahhoz, hogy ne éljenek benne.– nyilatkozta még 2015-ben Demi Moore.

Forrás: Modlin Group