Kim Kardashian után szabadon, egyre többen merik felvállalni méretes hátsójukat. Ez a lány azonban nem csak kerek fenékkel, gömbölyű mellekkel, hanem még vékony derékkal is rendelkezik: Fotók! 

Demi Rose egy brit modell, aki nem kevesebb, mint 4,5 millió követővel rendelkezik az Instagramon. Nem is csoda, hiszen rendkívül szerencsés testalkattal rendelkezik: telt keblei és gömbölyű feneke mellé feszes combokkal és karcsú derékkal látták el az égiek, ez pedig igazán ritka kombináció. 

Persze azt nem tudni, hogy a lány megjelenése teljesen természetes-e, vagy esetleg orvosi beavatkozások is segítették a tökéletes összhatást. De bizonyára ez senkit nem érdekel, hiszen a képei önmagukért beszélnek: Demi lehengerlően szép. 

Sokaknak ismerős lehet a neve, ugyanis tavaly ilyenkor Tygával randizgatott, de végül nem lett semmi komoly a románcukból. A 22 éves modell jelenleg saját fürdőruha kollekcióján dolgozik, mellyel kifejezetten a teltebb testalkatú nőknek szeretne kedvezni. 

/1705/Demi_201752917914
Öngyilkos lett a gyönyörű modell, Raudha Athif
Raudha Athif, a 21 éves modell és orvostanhallgató a kollégiumi szobájában végzett magával. A Maldív-szigetekről származó lány holttestét a csoporttársai találták meg egyik éjszaka. Raudha szobájának ajtaja belülről zárva volt, de betörték. A tanulók azonnal értesítették a rendőrséget, amikor meglátták az élettelen testet. Olvass tovább itt...