Íme Tápai Szabina első bikinifotója

Forrás: Instagram/tapaiszabina -
Tápai Szabina Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Tápai Szabina és családja elhagyták az országot. Korábban már megmutatták, milyen csodás helyen szálltak meg, most azonban a sportolónő első bikinifotója is megérkezett.

Hatalmas a verseny a magyar celebnők között, sorra érkeznek a szexisebbnél szexisebb fürdőruhás fotók. Itt van például Molnár Andié, akinek egy gramm zsír nincs a testén, vagy éppen a szexi Dukai Regináé, aki Olaszországban napfürdőzik. A bikinis Görög Zita egy függőágyban heverészik, míg Mádai Vivien a kisfiával ment strandra. A Törökországból hazatérő Hódi Pamela is bikinitestet villantott, és amíg Iszak Eszti a popsijával hódít, addig Hosszú Katinka tónusos testét sütteti egy pálmafa alatt. A szexis énekesnő, Dér Heni a kebleire fókuszál, VV Krisztián kedvese, Mici pedig olyan fotót posztolt, amelyen látszik, milyen sokat fogyott.

És most végre megleshetjük Tápai Szabina csodás alakját is:

Tápai Szabina bikiniben Forrás: Instagram/tapaiszabina

Mint ismeretes, Kucsera Gábor és Tápai Szabina nemrég új otthonba kölzöztek. Ha kíváncsi vagy a sztárpár hatalmas házára, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.