Gillian Anderson, az X-Akták sztárja mankóval érkezett a vörös szőnyegre

Gillian Anderson X-Akták
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gillian Anderson, az X-Akták sztárja balesetet szenvedett...

Gillian Anderson, az X-Akták sztárja a kor előrehaladtával egyre csak szebb lesz. A földönkívülekkel foglalkozó sorozatban enyhén gömbölyded alakjával és vörös hajával még nem mutatott olyan jól, mint most, néhány évvel később.

A 48 éves színésznő a közelmúltban balesetet szenvedett:

eltörte a lábát.

Így kénytelen volt a csodaszép estélyi ruhájához mankót is "viselni". Ez sem szegte azonban kedvét a csodaszép színésznőnek, lélekzetelállítóan szép volt és csak úgy tündökölt a vörös szőnyegen, a 21. Annual Webby Awards díjátadó gálán. Furcsa véletlen, de egykori partnerének, az X-Akták Mulder ügynökének pedig a karja van bekötve egy korábbi sérülése miatt- írja a Best Magazin.

Törött lábbal, mankóval vonult a vörös szőnyegen a színésznő Forrás: AFP/2017 Getty Images/Bennett Raglin

Gillian Anderson, az X-akták sztárja súlyos depresszióval küzd

Több mint 3 évtizede küzd súlyos depressziójával az X-aktákból ismert Gillian Anderson, de egészen eddig nem beszélt róla. A sorozatsztár azonban most megtörte a csendet, hogy másokon segítsen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.